Født med murerskeen

Villy Knudsen fylder 75 år søndag, men er stadig fuldtids murersvend i sin nevøs firma.
Foto: Yilmaz Polat

Født med murerskeen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

75 år: Der var ikke så meget at diskutere, da Villy Knudsen som 15-årig skulle have en læreplads.

Hans far drev murerfirma i Årslev, så livsbanen var lagt. Men ingen havde nok dengang drømt om, at Villy Knudsen med adresse på Kløvervej 3 i Årslev, stadig ville svinge murerskeen på fuld tid i 2007.

Søndag fylder han 75 år, og det er først nu, han begynder at tale om at trappe lidt ned i tid. Det er de færreste, der når at arbejde flere end 60 år i samme fag og stort set samme arbejdsplads.

Som yngre var Villy Knudsen lidt omkring i andre firmaer, indtil han i 1972 overtog farens firma sammen med sin bror Jørgen.

Firmaet ligger samme sted, men er nu overtaget af Villy Knudsens nevø Uffe Knudsen.

Villy Knudsen er en dygtig murer og har stor faglig stolthed. Han kan godt lyde noget brysk over for lærlingene, men Uffe Knudsen er sikker på, at de lærlinge, der får lov af følge Villy, får faget lært til bunds.

- Og endnu er der da ingen, der er løbet af pladsen, selv om han kan være meget kontant i sit ordvalg. Villy er ikke pædagogisk, men han mener det jo ikke så slemt, er Uffe Knudsens vurdering af farbroren.

Det er ikke fordi Villy Knudsen ikke har fritidsinteresser, at han holder ved sit arbejde. Han har en meget aktiv fritid med blandt andet jagt, fiskeri og madlavning. Men han kan simpelt hen godt lide at mure og bryder sig ikke om at sidde stille.

Født med murerskeen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce