Flittig læsehest og debattør


Flittig læsehest og debattør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erling Wolff, Spangsvej 126 C, Villestofte, Odense NV, fylder 70 år mandag.

Erling Wolff er født i Fredericia og fik sin kontoruddannelse i et forsikringsselskab.

Han flyttede i 1966 med kone og to små drenge til Odense og efter mange år i kontorfaget og som kursusleder i fritiden, etablerede han sig med køb og salg af brugte bøger i "Læsehesten" i Nørregade i Odense.

Det viste sig, at det var ulige lettere at købe end at sælge bøger, og mange erfaringer rigere kan Erling Wolff se tilbage på en spændende periode i bøgernes verden, hvor reolerne i den lille butik truede med at bryde sammen, når ivrigheden efter at købe løb af med ham.

Erling Wolff er stadig en ivrig læsehest og hjemmet på Spangsvej bærer tydeligt præg af interessen for bøger, navnlig biografier, erindringer og historie, og foruden bøgerne i egne reoler sætter han pris på et tage bibliotekets bogbestand i nærmere øjesyn.

I mange år er en stor del af tiden gået med at skrive læserbreve, artikler og kronikker ikke mindst til glæde for læserne af denne avis. Hans kontaktflade er stor, fordi mange i telefonen eller i breve ønsker at kommentere de mange emner, Erling Wolff som debattør har beskæftiget sig med.

I mange år har Erling Wolff desuden været kendt for at levere en god og munter sang til festlige lejligheder.

Flittig læsehest og debattør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce