Finanskrisens bulldozer i byggebranchen fylder 50

(ARKIV) Lars Storr-Hansen er formand for Dansk byggeri. Her er han fotograferet i Green Lighthouse, som er et miljøvenligt hus den 7. juli 2010. Direktør Lars Storr-Hansen fylder 50 år onsdag den 25. april. (Foto: Peter Helles Eriksen/Ritzau Scanpix)

Finanskrisens bulldozer i byggebranchen fylder 50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alt så rosenrødt ud, da Lars Storr-Hansen, der onsdag den 25. april fylder 50 år, for første gang trådte ind på Dansk Byggeris hovedkontor i hjertet af København som organisationens nye direktør.

Netop fyldt 40 overtog han roret med ambitioner om at skabe mere positiv opmærksomhed omkring branchen og få større politisk indflydelse.

Markedet var på sit højeste, og med ordene "politisk rådgiver" og "organisatorisk erfaring" på cv'et var Lars Storr-Hansen klar til at styre organisationen endnu højere.

Men der gik ikke længe, før finanskrisens verdensomspændende konsekvenser indhentede Dansk Byggeri. Med ét stod Lars Storr-Hansen i spidsen for en organisation i krise.

- Det gik lodret nedad. Der var fuldt stop for byggeriet. Vi kørte direkte ind i en mur. Alt stoppede, fordi intet kunne finansieres. Vores omsætning blev afspejlet af, hvordan det stod til i branchen, siger han.

Det krævede hårdt arbejde at bryde igennem den økonomiske barriere, som finanskrisen havde forårsaget.

Men efter flere år uden meget tid til ferie, fritid og familie lykkedes det Storr-Hansen at hive organisationen ud af krisen ved at skabe et slankere og strømlinet Dansk Byggeri - skåret ind til det allermest nødvendige.

- Det var en ret turbulent periode, men den brændende platform, som opstår med en så stor krise, som finanskrisen var, gav anledning til at gennemgå firmaet endnu dybere, end jeg ellers ville have haft mulighed for, siger Lars Storr-Hansen.

I dag forsøger den travle direktør at få mere tid til at dyrke motion, læse flere bøger samt være mere sammen med sin hustru, Merete, og deres børn, Christian på 9 år og Ellen på 13 år.

Det vil også være i familiens selskab, at fødselsdagen skal fejres. (Ritzau)

Finanskrisens bulldozer i byggebranchen fylder 50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce