Et rigtigt "hundeliv"


Et rigtigt "hundeliv"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 60

Poul Haagen Jensen, Vindebyørevej 5, Tåsinge, der fylder 60 år fredag, er et kendt navn på danske og udenlandske hundeudstillinger.

Efter mange travle år i erhvervslivet helliger Poul H. Jensen sig nu sammen med sin hustru, Netti, sit store internationalt omspændende arbejde med sine to jagthunde, der hjembringer fornemme diplomer og præmier. Hundene fylder næsten alt i familiens dagligdag, og de mange rejser - foreløbig vist nok til flere end en snes lande - har også ført til talrige venskaber og mange oplevelser under fjerne himmelstrøg.

Efter værnepligt i Den Kongelige Livgarde fik Poul H. Jensen en faglig uddannelse på Odense Tømmergård og var senere på volontørophold i England. Dermed var vejen åben for den eksportuddannelse, der blev grundlag for hans livsbane.

I ni år var han eksportassistent, senere salgsleder i Dampa A/S, Tommerup. I syv år har han været eksportchef for Louis Poulsen A/S, København, dernæst i andre syv år salgs- og eksportchef i Dansk System Inventar A/S, Svendborg. Han har været udstationeret i flere lande og boet blandt andet i England, Tyskland, Australien og USA.

Hans store eksporterfaringer førte til engagement med Sydfynske Erhvervsråd. Det førte senere til jobbet som International Business Manager for Jimco A/S, Rudkøbing.Derefter har han beskæftiget sig med ejendomsadministration i Svendborg og siddet i flere erhvervsbestyrelser.

Et rigtigt "hundeliv"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce