Et helt arbejdsliv med Tarco

Direktør Kjeld Gjerlev, Strib, fylder 60 år i dag.

Et helt arbejdsliv med Tarco

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 år: Kjeld Gjerlev har haft hele sin erhvervskarriere i Nyborg-virksomheden Tarco, og i dag er han direktør i Tarco Entreprise A/S, som har sit hovedkontor på Slipshavnsvej 12 i Storebæltsbyen.

Selskabet arbejder primært i Danmark med kloak-, vand- og fjernvarmeanlæg samt kabelarbejder. Det har godt 180 ansatte, og heraf sidder der 80 i Skovlunde, det samme antal i Esbjerg, mens Kjeld Gjerlev har en lille håndfuld betroede medarbejdere omkring sig i Nyborg.

En store del af arbejdstiden tilbringer Gjerlev på landevejene til og fra møder. Og til hverdag hører han til veteranerne i det fynske pendlerkorps fra sin mangeårige bopæl på Fuglebakken 12 i Strib og til Nyborg.

Kjeld Gjerlev, som i dag fylder 60 år, er vendelbo og han har bevaret kontakten med sin fødeegn med hyppige ophold i sommerhuset i Blokhus på den nordjyske vestkyst.

Han begyndte i 1975 som vejingeniør i Nyborg og blev senere afdelingsleder for region Fyn. Herefter fik han ansvaret for Tarcos udvikling og i Østeuropa, og i en periode havde han det øverste ansvar for selskabets samlede produktion.

Da han i år 2000 kunne fejre 25 års jubilæum i Tarco, havde han foruden ansvaret for udviklingen i Østeuropa også datterselskabet Tarcopol samt Tarco Vejs aktiviteter som sit ansvarsområde.

Fritidsinteresser har der ikke været så megen tid til, men Kjeld Gjerlev følger meget tæt og kærligt med i de foreløbig tre børnebørns opvækst. Selv er han far til to sønner og en datter.

Et helt arbejdsliv med Tarco

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce