Et godt liv trods alt


Et godt liv trods alt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 60

Tidligere sygeplejerske Jytte Klitgaard Bæk, Søboparken 15, Korinth, Faaborg, fylder 60 år i dag.

Jytte Klitgaard Bæk stammer fra Ø. Hæsinge, hvor hun gik i skole i de tre første klasser, hvorefter hun fuldførte folkeskolen på Brahetrolleborg Skole.

Efter et år som ung pige i huset tog hun på Børkop Sygeplejerskole i et halvt år, og i 1969 begyndte hun den endelige uddannelse som sygeplejerske i Svendborg. Hun blev uddannet i 1972 og arbejdede en tid på det psykiatriske hospital Skt. Hans på Sjælland, hvorefter hun blev afdelingssygeplejerske i Gråsten.

I 1982 rejste Jytte Klitgaard Bæk til Grønland sammen med sin mand, Mogens og sønnen, Ulrich, hvor hun var sygeplejerske i den lille bygd, Fiskenæsset med 350 indbyggere, som ligger syd for Thule. Her var hun i fire år sammen med familien, som blev forøget med sønnen Rune.

Tilbage i Danmark fik hun arbejde på Broby Plejehjem, hvorefter hun blev ansat på det psykiatriske bofællesskab Solskrænten, hvor hun var frem til 2000, bortset fra en periode hos hjemmeplejen i den daværende Broby kommune.

Grunden til, at Jytte Klit­gaard Bæk stoppede, var, at hun havde fået konstateret sklerose, som gjorde det umuligt at fortsætte det arbejde, hun elskede og var meget dygtig til.

I dag holder hun sygdommen i ave ved behandlinger, svømmeture i varmtvandsbassin og lange traveture sammen med sin mand. Desværre er hendes syn ret svækket, men hun klarer sig alligevel godt i hverdagen, og på de rejser sydpå, som hun hvert år foretager med familien.

Åbent hus i Ø. Hæsinge Centret lørdag den 20. feb­ruar fra kl. 11.

Et godt liv trods alt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce