En travl malermester


En travl malermester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

75 år: Han er uddannet maler i 1952, men huskes nok bedst for sine mange år som formand for Topdanmark. I dag fylder Klaus Bonde Larsen 75 år.

I 2003 trak han sig som formand for Topdanmarks bestyrelse. De mest turbulente år i forsikringsselskabets bestyrelse var i 1994, da Bonde Larsen som ny formand knoklede for at redde Topdanmark fra en truende konkurs, som selskabet var kommet i på grund af nogle fejlslagne opkøb. Det lykkedes ham og direktionen at få rettet skuden op over et par år.

Siden 2003 har Klaus Bonde Larsen helliget sig familieforetagendet malerfirmaet V.S. Larsen, som han overtog fra sin far og blev direktør for i begyndelsen af 1990'erne. Han har siden bygget en større malerkoncern op ved at opkøbe andre malervirksomheder. I dag beskæftiger V.S.L. Koncernen ca. 250 medarbejdere og omsætter årligt for et trecifret millionbeløb.

Ud over formandsposten i Topdanmark har Bonde Larsen også været organisationsaktiv på mange andre fronter. Han har blandt andet været formand for Håndværksrådet, oldermand i Københavns Malerlaug og med til at stifte Arbejdsløshedskassen for selvstændige, ASE. (ritzau)

En travl malermester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce