En stor menneskekender

Psykoterapeut Hanne Dreisig fylder 60 år mandag.

En stor menneskekender

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 år: Psykoterapeut, cand. scient. Hanne Dreisig, Egevænget 3, Vissenbjerg, fylder 60 år mandag.

Hanne Dreisig er ansat ved Odense Universitetshospital, klinisk psykologisk afdeling.

Hun er cand. scient. i biokemi og molekylær biologi fra Københavns Universitet i 1977. Samme år blev hun ansat på Institut for Molekylær Biologi, Odense Universitet. Hun forskede i genregulation- og funktion, underviste studerende og udgav en del videnskabelige artikler.

Hanne Dreisig kom ikke tættere på den menneskelige sjæl ved at undersøge gener, og hendes naturlige nysgerrighed og interesse i psykologiske og eksistentielle emner drev hende til at skifte fokus og førte til ansættelse på klinisk psykologisk afdeling på OUH.

Her kunne hun som psykoterapeutisk forskningskonsulent anvende sine videnskabelige og menneskelige færdigheder til at undersøge komplekse problemstillinger inden for det psykosomatiske arbejdsfelt.

Hanne Dreisig beskrives som en ildsjæl, som ønskede at arbejde med mennesker i stedet for molekyler, og det har hun gjort. Hvad enten hun hjælper folk i krise eller støtter mennesker til at lære at leve med kroniske sygdomme, har hun kastet sig over arbejdet med energi og iver. Hun har arbejdet med og ledet projekter for mennesker med forskellige kroniske sygdomme såsom diabetes, parkinsonisme, fedme og fibromyalgi for at nævne nogle.

Hun har undervist og eksamineret i medicinsk psykologi på Det Lægevidenskabelige Fakultet på SDU, og hun superviserer og underviser plejepersonale samt patienter på de somatiske afdelinger. Senest har hun på Hospice været en stor støtte for døende og undervist plejepersonalet, som passer disse.

Hanne Dreisig er varm og humoristisk, men også beslutsom og jordbunden. Egenskaber, som afspejler den fornuftige og praktiske pige, der er født og opvokset på bondegården i Roskilde.

En stor menneskekender

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce