En markant læge

Lægen, professor Erik Holst, Frankrig, fylder tirsdag d. 1. december 80 år. Holst tog sin embedseksamen i 1956 og specialiserede sig senere i samfundsmedicin, og professoratet var i social medicin ved Københavns Universitet. Han var blandt de første danske læger, der aktivt arbejdede for torturofre, og samtidig var han særdeles flittig i lægestandens organisationer, mest notabelt som formand for Den almindelige Danske Lægeforening i 80’erne. Han har desuden deltaget i omfattende internationalt arbejde, især for menneskerettigheder og torturofre. Erik Holst er i sit otium bosat i de franske Jurabjerge. (POLFOTO/arkiv)
Foto: POLFOTO

En markant læge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 80

Lægen, professor Erik Holst, Frankrig, fylder 80 år tirsdag.

Erik Holst tog sin embedseksamen i 1956 og specialiserede sig senere i samfundsmedicin, og professoratet var i social medicin ved Københavns Universitet.

Han var blandt de første danske læger, der aktivt arbejdede for torturofre, og samtidig var han særdeles flittig i lægestandens organisationer, mest notabelt som formand for Den almindelige Danske Lægeforening i 1980’erne.

Han har desuden deltaget i omfattende internationalt arbejde, især for menneskerettigheder og torturofre. Erik Holst er i sit otium bosat i de smukke franske Jurabjerge på grænsen til Schweiz.

En markant læge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce