En europæer i Store Nords top

Toon Bouten - adm. direktør i GN Store Nord.

En europæer i Store Nords top

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En åben og engageret holdspiller med blikket fast rettet mod øget vækst og indtjening. Sådan lød beskrivelsen af den nye topchef Toon Bouten, da han blev præsenteret for medarbejderne i GN Store Nord i koncernens eget blad. Det var i 2006, og nu, hvor Toon Bouten i dag fylder 50 år, står GN-chefen midt i store udfordringer.

Den ene del af koncernen, GN Netcom, der producerer headset, kæmper en årelang kamp for at sikre gode overskud fra den store produktion. Den anden del, høreapparatvirksomheden GN Resound, er som en slags omvendt gøgeunge vendt tilbage til GN-reden efter egentlig at være solgt til Tyskland. Dermed har Bouten måttet revurdere forventningen om, at GN-koncernen ville blive fokuseret som et headset-selskab.

Toon Boutens navn dukkede hurtigt op, da GN-bestyrelsen så sig om efter en ny direktør. Han har haft succes inden for ledelse i branchen for forbrugerelektronik. Her var Toon Bouten inden jobbet i København direktør for Philips Consumer Electronics med ansvar for salg og markedsføring i 48 lande.

Efter at have boet i en række europæiske lande betragter fødselaren sig ikke længere som hollænder, men som europæer.

Han startede sin karriere hos Philips som ung ingeniør i 1984 og har siden været direktør hos it-koncernen Compaq og svenske Jobline International samt konsulent og konstitueret direktør for hollandske AWD International Publishers. (ritzau)

En europæer i Store Nords top

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce