En engageret sognepræst

Sognepræst Jens Rønn Sørensen, Paarup, fylder 50 år tirsdag.

En engageret sognepræst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jens Rønn Sørensen fra Paarup fylder 50 år tirsdag

Selv om Jens Rønn Sørensen kun har været sognepræst i Odense-bydelen Paarup godt en halv snes år, har han sat tydelige aftryk på det kirkelige arbejde langt uden for sine sognegrænser.

Jens Rønn Sørensen er således medinitiativtager og bestyrelsesformand for "Samtalegrupper for børn i krise efter dødsfald." Det er et folkekirkeligt projekt med udgangspunkt i fire sogne i Odense Kommune, som etablerer samtalegrupper for børn. Grupperne bliver ledet professionelt og pengene skaffes fra fonde, legater og loger.

Projektet samarbejder bl.a. med Kræftens Bekæmpelse, Unge og Sorg og Børns Vilkår.

Også i Fyens Stiftsråd giver sognepræsten fra Paarup en hånd med. Han blev i 2005 valgt ind i rådet af stiftets præster, og hans væsentlige opgave har været arbejdet med at skabe grundlag for en skole-kirketjeneste.

Jens Rønn Sørensen har været sognepræst i Paarup siden august 1995. På tirsdag fylder han 50 år, og sognebørnene krydser fingre for, at han, hustruen Kirsten og parrets to døtre vil slå rod i området.

Han har sine egne rødder i det jyske, og blev student fra Hasseris Gymnasium i Aalborg i 1973. Teologistudierne foregik i Århus, og her tog han embedseksamen i 1985.

Sit første embede fik han i Malt-Folding i Ribe Stift i 1986, og har var han sognepræst, indtil embedet var ledigt i Paarup i Odense i 1995.

Jens Rønn Sørensen har stadig nære bånd til det jyske, og de plejes flittigt med ferier i familiens sommerhus ved Vesterhavet.

En engageret sognepræst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce