En blondine med hovedet skruet rigtigt på fylder 60

Actress Sharon Stone poses at the 2015 amfAR Inspiration Gala in Los Angeles, California October 29, 2015. amfAR's sixth annual gala benefits AIDS research. REUTERS/Mario Anzuoni

En blondine med hovedet skruet rigtigt på fylder 60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sharon Stone fylder 60 år lørdag den 10. marts.

Flertallet af os har en IQ på omkring 100, og de fleste af os kender også til blondine-vittigheder.

Men stop en halv. I Hollywood har de en blondine, der både kan give den som blond diva og tænke hurtigere end os andre. Hun har en intelligenskvotient, der ligger langt over gennemsnittet. Ifølge CBS ligger den på 154.

Kvinden er såmænd Sharon Stone, stjerneskuespillerinde, som har begejstret biografgæster verden over i mange år.

Sharon Yvonne Stone, født i den amerikanske delstat Pennsylvania, er også et levende eksempel på, at nu om dage er 60 år ingen alder for en kvinde.

Mange kan uden problemer lyve sig yngre, og det kan Sharon Stone også, hvis det ikke lige var, fordi alle nu ved, at hun fylder 60.

Hun får dog også hjælp fra en solid pengepung, der kan betale for de bedste makeupartister og de dygtigste skønhedskirurger.

I sine unge dage var hun model, men hendes karriere blev skuespil.

Senest har hun spillet med i en serie på HBO om et mordmysterie. "Mosaic" hedder serien. Det er en miniserie i seks afsnit, som blev sendt for et år siden.

Hun har før lavet miniserier. Tilbage i 1988 spillede hun med i "Verden i Flammer", der også var meget populær på dansk tv. Det var her, hvor nu afdøde Robert Mitchum havde hovedrollen.

Men det er de gode gammeldags biograffilm, der har gjort hende verdensberømt. Hun var med i "Politiskolen 4" fra 1987, og nogle år senere, i 1992, kom så hendes store gennembrud.

Det var den film, der hedder "Basic Instinct" - på dansk "Iskoldt begær". Her spillede hun over for Michael Douglas og gav den som en seksuelt løssluppen mordmistænkt.

Senere har hun været med i film som "The Specialist", "Casino" og "Catwoman".

I 2006 kom en efterfølger til "Basic Instinct", men den fik ikke samme popularitet som den første.

Sharon Stone har været gift flere gange og har tre adoptivbørn.

En blondine med hovedet skruet rigtigt på fylder 60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce