En aktiv el-mand


En aktiv el-mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 50

Når Sydfyns Elforsyning i morgen den 19. februar kl. 12- 15 holder Per Svendsens reception på Fåborgvej 64, er det for at fejre en rigtig "Svendborgdreng", som fylder 50 år.

Han blev udlært som elektriker hos Ruddi & Co. og efter en kort afstikker til Odense, hvor han læste til el- ingeniør og herefter var ansat i fire år ved ingeniørfirmaet L.J. Nielsen A/S, trak Sydfyn igen.

I 1990 kom Per Svendsen til Sydfyns Elforsyning som afdelingsleder, og her har han slået sine folder siden. Dog ikke i samme stilling.

Efter 10 år som afdelingsleder for projektafdelingen blev han i 2001 direktør for installationsfirmaet El-gården Svendborg A/S som dengang lå på Nyborgvej. I dag er han teknisk chef for el i både forsynings- og installationsdelen.

Per Svendsens engagement og passion omkring styrkelse af lokalsamfundet ses tydeligt i hans aktive deltagelse i faglige netværk.

Han er næstformand i Elfo Fyn (el-installatørernes kredsforening på Fyn - TekniQ) og i Svendborg Erhvervsskoles LUU (lokalt uddannelsesudvalg for el), og han er med, når de fynske elforsyninger samles til driftsforum på Fynsværket.

Han er også medlem af Svendborg Håndværker- og Industriforenings bestyrelse og af Svendborg Sydfyn Rotary Klub.

Som menneske formår Per Svendsen at skabe god stemning omkring sig. Og både hjerte og temperament sidder på rette sted.

Det ses tydeligt på hjemme- og badmintonbanen - eller når han er (næsten) trofast tilskuer på Høje Bøge Stadion til FC Svendborgs kampe.

En aktiv el-mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce