Emma Gad anno 2008


Emma Gad anno 2008

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 år: Hun har gode råd til både kongehuset, erhvervslivets ledere og familien Danmark. Fru takt og tone - Inge Correll - har gennem en menneskealder været vores tids svar på Emma Gad, og nu runder hun de 70 år fredag.

Inge Correll blev oprindeligt bankuddannet - men hotelbranchen blev hendes skæbne. Efter studieophold i Frankrig, Schweiz og Italien i slutningen af 1950'erne, hvor hun kastede sig over kunsthistorie og litteratur, begyndte hun i 1960 sin hoteluddannelse på Hotel 3 Falke i København. Inden hun hurtigt begyndte at kravle op af karrierestigen og fik en chefstilling på Hotel d'Angleterre, nåede Inge Correll lige i slutningen af 1960'erne selv at blive stewardesse og senere undervise japanske og danske kolleger i SAS i takt og tone.

Men det blev konsulentvirksomhed for konferencehoteller, som Inge Correll for alvor kastede sin kærlighed på. Og efter at have haft egen virksomhed indenfor faget i en årrække, blev hun hentet til Havreholm Slot i Nordsjælland som administrerende direktør i 1987. Blot et par år efter blev Correll medejer, og i 1999 blev hun eneejer af slottet.

Det er fortsat Inge Correll, der står for driften af slottet. På et tidspunkt var den ene af hendes sønner inde over, men han valgte at stoppe på slottet og fortsætte sin karriere i udlandet. Og som Inge Correll selv siger, er det måske ikke altid en god idé, at mor og søn arbejder sammen.

Inge Correll, der blev skilt i 1981 efter 13 års ægteskab, var en overgang sidst i 80'erne nær veninde med daværende statsminister Poul Schlüter. I dag tilbringer Inge Correll stadig det meste af tiden på Havreholm, selv om hun og hunden Frodo for nogle år siden fik fast adresse i Hellerup. Ud over hunden, der giver Correll den daglige motion, bridge og golf, er det vandet, der trækker.

- Om vinteren bader jeg, og om sommeren svømmer jeg, siger Inge Correll. (ritzau).

Emma Gad anno 2008

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce