Ekspert i fødsler på OUH


Ekspert i fødsler på OUH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 år: Specialeansvarlig overlæge Jan Stener Jørgensen, Strandvej 31, Svendborg, fylder 50 år søndag.

Jan Stener Jørgensen er ansat ved Odense Universitetshospital, Gynækologisk-obstetrisk Afdeling D. Han kom til Odense Universitetshospital for fire år siden og har varetaget posten som specialeansvarlig overlæge for afdelingens behandling af gravide og fødende.

Han har her gjort en betydelig indsats for at sikre de fødende en tryg og sikker fødsel og lagt stor vægt på at sikre de raske fødende en normal fødsel, selv om den foregår på en højt specialiseret universitetsafdeling.

Med sin omfattende viden om graviditet og fødsler, sit smittende engagement og humør er han en samlende figur på fødegangen, og han er kendt som en inspirerende underviser og vejleder for medicinstuderende, yngre læger og jordemødre.

Arbejdede i Schweiz

Før Jan Stener Jørgensen kom til Odense har han uddannet sig bredt inden for gynækologi og obstetrik på en række afdelinger i Storkøbenhavn, ligesom han har arbejdet i to år på Universitetssygehuset i Zürich. Under dette ophold lagde han grunden til sin ph.d-afhandling om fosterovervågning, et område, hvor han har sæde i en række nationale og internationale ekspertgrupper.

Fritiden anvendes på familien, ligesom han er en engageret og vidende ornitolog, en interesse, som han ihærdigt forsøger at udbrede til venner og kolleger.

Ekspert i fødsler på OUH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce