Ekspert i bankkrak

Advokat Henrik Stenbjerre ved Gefions ekstraordinære generalforsamling i Falkoner Centret.
Foto: WILMANN THOMAS/POLFOTO

Ekspert i bankkrak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 70

Nævner man den kuldsejlede Roskilde Bank, den krakkede EBH Bank eller Fionia Bank-kollapset, kommer man ikke uden om erhvervsadvokaten Henrik Stenbjerre.

Stenbjerre, der søndag fylder 70 år, var nemlig manden, som klarlagde, om ledelsen i de tre danske banker havde et retligt ansvar i forbindelse med, at bankerne krakkede.

Og han stod da heller ikke i vejen for at rette skarp kritik mod de tidligere ledelser og bestyrelser i disse sager.

Den juristuddannede og tidligere Harvard-studerendes cv er fyldt med imponerende meritter.

Inden Stenbjerre blev en højt respekteret advokat hos Kromann Reumert, gjorde han karriere inden for en lang række brancher.

Han har både arbejdet som ministersekretær og ambassadesekretær ved FN- og EFTA-missionen i Geneve og som prokurist i rederiet A.P. Møller-Mærsk, inden han i 1981 blev advokat.

Henrik Stenbjerre stoppede som partner i Kromann Reumert, da han rundede 67 år, og har siden arbejdet som selvstændig med eget kontor i hjemmet.

Ud over det omfangsrige arbejde med at undersøge forholdene i de kuldsejlede banker sidder Henrik Stenbjerre også i en række bestyrelser. Derfor er der ikke meget plads til fritidsfornøjelser.

Men den tid, der er, bruger han især på tennis, golf og de tre børnebørn. Fødselaren bor i Gentofte sammen med sin hustru, som han har tre børn sammen med.

Ekspert i bankkrak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce