E-mails til børnebørnene


E-mails til børnebørnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80 år: Henny Nielsen, Lærkevej 4 A, Otterup, fylder 80 år i dag.

Henny Nielsen er oprindelig fra Jylland, men flyttede som ung til Fyn. Her traf hun sin mand Tage Nielsen, som hun havde den sorg at miste i januar i år efter lang tids sygdom. I det lange sygdomsforløb passede og plejede hun sin mand på allerbedste vis og ofrede sig helt for opgaven.

Henny Nielsen var i 60´erne en velanskreven medarbejder på Albani Bryggerierne i Odense. I 1971 flyttede ægteparret til Marstal for at blive halbestyrerpar i Ærøhallen.

Midt i 70´erne blev halbestyrerjobbet afløst af et lignende job på Klintebjerg Skolehjem ved Otterup, i dette job var det dog kun Tage Nielsen, der var beskæftiget og i de følgende mange år var Henny Nielsen ansat ved Otterup Kommune som hjemmehjælper, et job, hvor hendes store medmenneskelige kvaliteter kom klienterne til gode i udpræget grad.

Efter et langt arbejdsliv flyttede ægteparret til Tarup, hvor de begge fortsatte med deres fælles store interesse  brevduer og flyvning med disse.

Af helbredsmæssige årsager måtte de for fem år siden afhænde såvel hus som brevduer og flytte til en dejlig pensionistlejlighed i Otterup.

Henny Nielsen er en særdeles frisk dame og beskæftiger sig med mange ting ikke mindst slægtsforskning på sin computer som også bliver brugt flittigt til at sende e-mails til børnebørnene.Gymnastik og blomsterbinding står også på fritidsprogrammet. Henny Nielsen har altid været et udpræget familiemenneske, hvilket ikkemindst børnebørnene har nydt godt af.

E-mails til børnebørnene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce