Direktør for voldsramte kvinder


Direktør for voldsramte kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vibe Klarup Voetmann, direktør i Danner, fylder 40 år fredag.

Vibe Klarup Voetmann tiltrådte for tre år siden som Danners første direktør. Hendes opgave var at skabe en solid økonomi i organisationen, professionalisere arbejdet med voldsramte kvinder og børn, og hjælpe endnu flere, og det er lykkedes.

På tre år er budgettet øget fra 5,5 millioner til 15 millioner, antallet af ambulante rådgivninger af voldsramte kvinder er øget med 100 procent, Danner har fået et eget videnscenter med opsamling og dokumentation af vold og har indledt samarbejder med internationale organisationer i bl.a. Saudi Arabien.

Danner er en privat, humanitær organisation, og direktøren har med sit store engagement i sagen og energiske ledelse skabt synlige resultater i organisationen og gjort en uvurderlig indsats for voldsramte kvinder og børn.

I 2007 modtog Vibe Klarup Voetmann "Visible Difference Award", som uddeles til den kvinde, som har gjort en synlig forskel inden for bl.a. sociale og velgørende formål.

- Jeg brænder for mit job og er ydmyg overfor opgaven. Danner havde ikke nået de store resultater indenfor de seneste tre år uden de 30 ansatte og godt 200 frivillige, der hver dag gør en stor indsats for vores sag. Danner har gennem årene også fået meget stor hjælp fra private donorer og erhvervsfolk, der har givet os IT-løsninger, konsulenthjælp, økonomiske bidrag m.m. Uden deres bidrag havde vi ikke været, hvor vi er i dag, understreger Vibe Klarup Voetmann.

Hun er uddannet cand.scient.adm. fra RUC. Inden direktørposten i Danner var hun beskæftiget som fuldmægtig i Socialministeriet, Senioranalytiker og projektleder på Mandag Morgen og leder af sammenlægningssekretariatet i Egedal Kommune. Hun er gift med kommunikationschef Flemming Voetmann og mor til tre piger på tre, fem og syv år.

Direktør for voldsramte kvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce