Den unge hotelkomet

Peter Brinks foran Hindsgavl Slot, hvor bl.a. kostalden, der er 75 meter lang bliver til 23 værelser.

Den unge hotelkomet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40 år: Direktør Peter Brinks, Postmosevej 1, Middelfart, fylder 40 år søndag.

Peter Brinks blev 1. december sidste år direktør for Fleggaard-koncernens hoteldivision, der omfatter Hotel des Nordens i Harrislee syd for den dansk-tyske grænse og Restaurant Fakkelgaarden i Kollund nord for samme grænse.

Inden da var han gennem fem år direktør for Hindsgavl Slot ved Middelfart, hvor familien valgte at blive boende, da jobbet i grænselandet blev aktuelt.

Der har været bud efter Peter Brinks i branchen, siden han efter studentereksamen i 1988 droppede jurastudierne i Århus til fordel for et job som natportier i Esbjerg.

To år senere blev han receptionist på Hotel Kolding Fjord, hvor han hurtigt avancerede til konferencechef.

Derefter fulgte nogle år i Maersk Air og Maersk Rejsebureau som stedfortrædende bureaudirektør.

I 200 rykkede Peter Brinks tilbage til Kolding for at stå for renoveringen af Saxildhus, og det var her, Realdania fik øje på hans kvaliteter, da fonden manglede en mand til at videreudvikle Hindsgavl Slot til et moderne konference- og kursuscenter.

Køkken under jorden

Renoveringen bestod blandt andet i en udgravning til et 750 kvadretmeter stort køkken under jorden og indretning af 50 værelser i de tidligere kostalde i avlsgården, der ligger i forbindelse med slottet.

Peter Brinks nåede ikke at se det færdige resultat, inden han blev hentet til Fleggaard-koncernen, men han kunne se tilbage på en årsomsætning, der i hans tid var steget fra 27 til 40 mio. kr.

Sideløbende med projektet på Hindsgavl Slot, var Peter Brinks også involveret i logistik og køkkenindretninger på de Realdania-ejede ejendomme Nr. Vosborg i Vestjylland og Restaurant Oluf Bagers Gaard i Odense.

Hans succes i branchen rygtedes ud over landegrænsen, og han blev headhuntet til Hotel des Nordens med 60.000 gæster årligt og gourmetstedet Restaurant Fakkelgaarden. Den nye hoteldivision er under opbygning med renoverings- og udbygningsopgaver på omkring 50 mio. kroner.

Peter Brinks er gift med Susanne, og parret har fire børn.

Reception

Mandag den 25. august på Restaurant Fakkelgården kl. 13 og 16.

Den unge hotelkomet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce