Den travle Ærø-advokat


Den travle Ærø-advokat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 65

Advokat Jørgen Jørgensen, Holmevænget 22, Ærøskøbing, der fylder 65 år onsdag, elsker sit arbejde i fynske retslokaler.

Her optræder han altid velforberedt, stilfærdigt men overbevisende, både når det gælder som forsvarer i straffesager og i civile anliggender. Han er velkendt med lokale samfundsforhold og mentalitet og taler gerne Ærøs sag både inden- og udenfor de juridiske cirkler. Hans blanding af hygge og kompetence kommer også til udtryk, når han påtager sig rollen som auktionarius.

Jørgen Jørgensen, der stammer fra Sjælland, studerede jura i København, hvor han i 1968 blev gift med Margrethe Jørgensen fra Marstal.

Efter job ved skifteretterne i Gentofte, Frederikssund, Hillerød og Kalundborg blev han dommerfuldmægtig i Rudkøbing men med bopæl på Ærø.

Her faldt han både for øens landskabelige skønhed og for ærøboernes hyggelige lune. Tilsammen førte det halvandet år senere til arbejde som dommerfuldmægtig i Ærøskøbing.

Endnu et år efter, i 1975, indgik han kompagniskab med advokat Mogens Kristensen, Ærøskøbing, og fandt senere yderligere samarbejdspartnere. I flere år har han haft møderet for Højesteret.

I næsten 30 år og indtil for nogle år siden har Jørgen Jørgensen undervist i søret på Marstal Navigationsskole. Han har også været aktiv formand for erhvervsrådet og er det stadig for museerne.

En ekstra indsats har han gjort som medstifter af Ærø Folkehøjskole og med at starte foreningen til Søbygårds bevarelse.

Han har også været i forreste linie i bestyrelsen for Marstals 4. Maj Kollegium og som kommunens repræsentant i Ærøskøbingfonden.

I fritiden er han ofte optaget af af bøger om kunst, historie og litterære klassikere.

Den travle Ærø-advokat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce