Den sportsglade smed

Smedemester Ingolf Madsen fylder 60 år fredag.

Den sportsglade smed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smedemester Ingolf Madsen, Platanvej 53, Tørresø, Otterup, fylder 60 år fredag.

Ingolf Madsen er født i Østerled i Odense. Både hans far og farfar var smede, og det var naturligt, at også han kom til at gå den vej.

I 1975 begyndte han som selvstændig med Smedefirmaet Ingolf Madsen, der også kom til at rumme Fynbotrapper. I forbindelse med sin 60 års fødselsdag, har Ingolf valgt at gå på efterløn. Smedefirmaet blev inden sommerferien afhændet til VH Stål på Roersvej.

Ingolf Madsen gik i skole på Risingskolen, hvor han mødte Mie, som han blev gift med i 1970. Ligesom både Ingolf Madsens forældre og søstre gik både Mie og Ingolf i Odense Roklub. Ingolf Madsen ror stadig, når der kan blive tid til det. Som oftest på sin romaskine, men af og til bliver det også til en tur på vandet.

Tørresø er blevet familiens andet hjem. Forældrene Hanne og Bussi havde et sommerhus på Pilevej fra Ingolf var helt lille, og i 90'erne byggede Ingolf Madsen sit eget sommerhus - lige ved siden af.

I det hele taget er det familien, der er omdrejningspunktet for Ingolf Madsen. Det nyder børn og børnebørn godt af, for i Tørresø har han sammen med Mie skabt de perfekte rammer, for hygge og afslapning.

Selv slapper Ingolf Madsen sjældent af. Han har altid gang i flere projekter, ligesom han dyrker alle mulige former for sport. Ud over roning er der bl.a. tennis og cykling. Han elsker også at fiske - både med garn og med stang fra sin båd - ligesom han flere gange er draget til "Det gule rev" for at fiske. 

Ingolf Madsen er altid frisk med en kvik bemærkning eller med et godt råd, og han befinder sig godt i venners lag, hvor han er kendt som lidt af en festabe.

Den sportsglade smed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce