Den sportsglade politiker


Den sportsglade politiker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

70 år: Kommunalbestyrelsesmedlem i Faaborg-Midtfyns Kommune, Ernst Jørgensen, Assensvej 459, Faldsled, fylder 70 år i dag.

Ernst Jørgensen stammer fra en gammel slægt i Faldsled, og kom som 14-årig ud at tjene ved landbruget på nogle af egnens gårde, efterfulgt af flere højskoleophold.

Efter endt værnepligt vendte han tilbage til Faldsled, hvor han overtog en landbrugsejendom, og senere også sine forældres gård. Her arbejdede han især med specialafgrøder som tulipaner, løg, jordbær og sukkerroer.

I 1983 stoppede Ernst Jørgensen som landmand, og arbejdede et par år på mejeriet "Grøndal" i Horne, indtil han blev afdelingsleder på beskæftigelsescentret, "Kastaniely" i Svanninge, hvor han stoppede ved årsskiftet til 1999.

Fra sin pure ungdom har Ernst Jørgensen været interesseret i politik, og blev medlem af partiet Venstre, , hvor han en overgang var med i Venstre Ungdom i Korinth- Øster Hæsinge, og senere har han markeret sig som en fremtrædende personlighed i lokalpolitik, hvor han i to perioder var medlem af Faaborg Byråd, og i dag er medlem af kommunalbestyrelsen for Faaborg-Midtfyns Kommunalbestyrelse, med poster inden for sundhedsudvalget og arbejdsmarkedsudvalget. 

I det politiske arbejde, er Ernst Jørgensen kendt for at være en slagfærdig herre med en stor troværdighed, og han nyder stor respekt hos såvel allierede, som modstandere inden for det daglige politiske arbejde.

Ud over den politiske løbebane, har Ernst Jørgensen også haft flere tillidshverv inden for sportens verden., bl.a. i V. Åby Ungdoms- og Idrætsforening, samt mange år som fodboldformand for Faldsled/Svanninge SG&IF, hvor han selv var aktiv spiller frem til Super Old-boys-rækken.

Den sportsglade politiker holder åbent hus fra kl. 15.

Læs interview med Ernst Jørgensen på FAABORG-siden.

 

Den sportsglade politiker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce