Den sportsglade mægler


Den sportsglade mægler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skibsmægler Niels A. Moritzen, Dyssevej 35, Vester Aaby, fylder 50 år lørdag.

Niels Moritzen har i over 25 år været tilknyttet shippingfirmaet JMB Bjerrum & Jensen ApS i Svendborg og står i dag sammen med partnerne Dan Jensen og Michael Bisbo i spidsen af firmaet.

Niels Moritzen er født på Ærø, og efter realeksamen valgte han handels-kostskolen i Mommark. Bagefter fik han job ved shippingfirmaet H. C. Grube i Marstal og blev gift med Kirsten fra Fyn, der i dag arbejder i Fionia Bank, Odense.

Senere blev han regnskabsmedarbejder i husmandsforeningen i Faaborg, men kun fem måneder efter fik han ansættelse ved det nystartede shippingfirma Bjerrum & Jensen på Havnepladsen i Svendborg. Da den ene indehaver gik på pension i 1986, blev Niels Moritzen medindehaver af firmaet.

Niels Moritzen bosatte sig, sammen med familien i V. Åby for snart mange år siden, og har han deltaget aktivt i lokalsamfundet lige siden. Især idrætslivet står hans hjerte nær, og han har udført et stort stykke arbejde for V. Åby Ungdoms- og Idrætsforening, som nu hedder Bøgebjerg IF.

Her sad han en overgang i bestyrelsen, og interesserede sig meget for fodbold. I dag er det dog badminton som han beskæftiger sig med, og han er valgt ind i DGI- Fyns badmintonudvalg. Hele Niels Moritzens familie har spillet badminton, men selv er han stoppet, da ryggen ikke kan holde til sporten.

Det er også blevet til flere år i skolebestyrelsen for V. Åby skole, hvilket dog stoppede for to år siden, da hans børn ikke længere var elever på skolen.

Lokalpolitik er også noget Niels Moritzen interesserer sig for, og han er medlem af partiet, Venstres forening i Faaborg - Midtfyns kommu ne, hvor han vil arbejde for bedre vilkår til de små lokalsamfund.

Åbent hus

i festlokalerne på Gyldenbjergs-vej 3, Svendborg, lørdag fra kl. 14.30

Den sportsglade mægler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce