Den pressesky hotelkonge

Tidligere ejer af hotel D’Angleterre, Henning Remmen, fylder 80 år onsdag.
Foto: LUNDE CLAUS/POLFOTO

Den pressesky hotelkonge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 80

Der kan hæftes mange titler på direktør og udenlandsdansker Henning Remmen.

Han er født i Aalborg og indledte sin karriere som kommuneassistent i Aalborg Kommune, men de støvede kommunale kontorer passede ikke den energiske Remmen.

Han kom ind i Livgarden, og efter en karriere der søgte han ind i flyvevåbnet og fik en uddannelse som pilot.

Gennem 24 år, fra 1956 til 1980, var han luftkaptajn hos SAS, men puslede ved siden af med forskellige forretningsprojekter, som han tjente en mindre formue på.

Siden 1983 har han boet i udlandet, Schweiz og Spanien. Trods en jovial og venlig facon, er Henning Remmen også kendt som en hårdtslående forretningsmand med utallige retsopgør bag sig, som har bragt den ellers pressesky forretningsmand i mediernes søgelys.

Blandt andet solgte Henning Remmen sit hotelimperium i København, som blandt andet omfattede det historiske Hotel D’Angleterre, Kong Frederik og Sophie Amalie samt restauranten Copenhagen Corner efter DR’s udsendelse "Skattely" i 2003, hvor Remmen følte sig hængt ud som skattesvindler.

Han krævede en uforbeholden undskyldning for udsendelsen, og hvis han ikke fik den, ville han sælge sine interesser i København i protest. Det skete fire år senere i efteråret 2007. (ritzau)

Den pressesky hotelkonge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce