Den mindre kendte Stagetorn


Den mindre kendte Stagetorn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

75 år: Når advokat Ove Stagetorn skal fejre, at han mandag runder de 75 år, så ligger det lige for, at der bliver diskuteret jura og straffesager rundt om bordet.

- Jo, det sker da, lyder det underspillet fra Ove Stagetorn selv.

For ægtefællen hedder Merethe Stagetorn, en af landets mest kendte forsvarsadvokater, og sønnen Henrik er formand for Landsforeningen af Beskikkede Advokater.

I den sammenhæng er Ove Stagetorn langt mindre kendt i offentligheden. I stedet for de højtprofilerede straffesager, har han mest beskæftiget sig med erhvervssager, dødsboer og testamenter, og han har lagt vægt på at lande sagerne med et forlig, så parterne ikke skulle ud i opslidende retssager.

En knæoperation har i den seneste tid tvunget Ove Stagetorn til at holde sig mere i ro.

- Men det sker da, at man tager elevatoren ned og ikke kan lade være med at blande sig, som han siger.

For mens advokatkontoret ligger i stuen, så bor resten af familien selv på de øverste etager i huset i Store Strandstræde.

Familien Stagetorn er også kendt for driften af konditoriet La Glace, og Ove Stagetorn var medvirkende til, at man gik ind i konditoridriften. Da la Glace skulle sælges i 1978, skulle han formidle kontakten til en interesseret udenlandsk køber. Handlen løb ud i sandet, men Ove Stagetorn så gode forretningsmuligheder i det eksklusive kagested, og det endte med, at først hustruen, Merethe Stagetorn, og 11 år senere datteren Marianne overtog forretningen.

I fritiden er Ove Stagetorn stadig aktiv i Det Kongelige Københavns Skydeselskab og Danske Broderskab. Han betegner det selv som en "meget selskabelig forening", hvor der hver uge i sommerhalvåret skydes til måls ved palæet Sølyst i Klampenborg. (ritzau)

Den mindre kendte Stagetorn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce