Den inkarnerede Frem'er

Tidligere spiller og træner i boldklubben Frem, nuværende coach og fodboldekspert på TV, Ole Mørk, fylder 60 år i dag.

Den inkarnerede Frem'er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 år: Ole Mørk har været vidt omkring. Først på fodboldbanen som både spiller og træner og siden som tv-kommentator og foredragsholder. Når han i dag fylder 60 år, kan han se tilbage på et omfangsrigt virke inden for fodboldverdenen. Et virke, som langt fra er overstået.

Selv om Ole Mørk har smidt sine egne fodboldstøvler og senest var træner i 2005, så fortsætter han med at påvirke fodbolden fra sidelinjen. I øjeblikket er Mørk fast ekspert på TV 2 Sporten, og samtidig bruger han sin træneruddannelse, som er den højest certificerede i Dansk Boldspil-Unions regi, til at være foredragsholder og coach for danske virksomheder. I dag får erhvervsledere og medarbejdere således hjælp til at nå deres mål af Ole Mørk.

Det største kapitel i historien om Ole Mørk handler om Boldklubben Frem, der har hjemme i Valby ved København. Det var her Ole Mørk fra 1967 og 13 år frem slog sit navn fast som angriber for klubbens førstehold. 110 scoringer i 345 kampe blev det til for Ole Mørk, og de mange mål betød også, at han fire gange optrådte for U21-landsholdet.

I 1990 vendte han tilbage til Frem, denne gang på trænerbænken. Efter at have stået i spidsen for Tårnby Boldklub og Helsingør IF blev han hurtigt en af landets fremadstormende unge trænere i den bedste fodboldrække. Hans stil og rappe bemærkninger gjorde ham populær i medierne, men i fodboldmiljøet rynkede man indimellem på næsen af ham.

I 2001 kom Ole Mørk således under heftig kritik, da han for anden gang blev ansat som træner i Frem. Den fyrede træner Johnny Petersen beskyldte således sin trænerkollega for at have kuppet ham væk fra pladsen i Frem. En beskyldning, som Ole Mørk afviste pure. (ritzau)

Den inkarnerede Frem'er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce