Den gamle Haustrup-chef


Den gamle Haustrup-chef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forhenværende direktør Preben Andersen, Kanalvej 7, Faaborg, fylder 80 år i morgen.

Preben Andersen stammer fra Nørresundby, og blev uddannet som maskinarbejder. I 1953 blev han gift med Karen, og året efter tog han eksamen som maskiningeniør fra Odense Teknikum.

Straks efter blev han ansat hos A/S Haustrups Fabrikker, hvor han i 1961 blev udnævnt som produktionschef, for efterfølgende at blive administrerende direktør for A/S Haustrup Plastic i Langeskov fra 1970 til 1987.

Herefter var han konsulent for en række danske virksomheder, indtil han gik på pension.

I en længere periode var han formand for Plast Sammenslutningen i Danmark, aktiv i Plastindustriens Arbejdsgiverforening, samt havde en plads i bestyrelsen for Odense Teknikum, hvor han ligeledes fungerede som censor.

Sport, og især fodbold, har altid fyldt meget i Preben Andersens liv, så da han flyttede til Odense meldte han sig ind i OB, hvor han har spillet som højre wing med stor succes. Derfor har han været udtaget til såvel Danmarks B-landshold, samt til Fynsholdet.

Efter at være gået på pension kastede han sig over havearbejdet ved huset i Faaborg, men afså også tid til at spille golf, og arbejde for den lokale Marineforening.

På grund af svigtende synsevne måtte Preben Andersen langsomt trappe ned med de sportslige aktiviteter, ligesom havearbejdet på Kildetoften i Faaborg blev for meget.

Derfor besluttede han for nylig, i samråd med sin kone, at sælge huset for derefter at flytte ind i en af de nyopførte lejligheder nær havnen i Faaborg.

Trods svagt syn følger han stadig med i samfundsudviklingen gennem radio og tv samt konens oplæsning af dagens avis, hvor erhverv- og sportssiderne har højeste prioritet.

Gennem årene har Preben Andersen rejst meget sammen med sin kone og børn, hvor de har besøgt lande over hele kloden, og inden længe er de på farten igen.

Den gamle Haustrup-chef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce