Dansede sig ind i publikum

David Owe, skuespiller mest kendt for dans.
Foto: POLFOTO)

Dansede sig ind i publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30 år: Skuespil har været det centrale i David Owes liv. Derfor er det paradoksalt, at skuespil ikke er årsagen til, at der skrives fødselsdagsomtaler af David Owe i forbindelse med hans 30-års fødselsdag i dag.

For det er ikke på grund af sin rolle i tv-serien "Ørnen" fra 2004-2005 eller sin nuværende deltagelse i TV3's soap "2900 Happiness", at David Owe er fast deltager i de kulørte ugeblade.

Han er først og fremmest kendt som vinder af TV 2's populære danseprogram "Vild med Dans", hvor kendte mennesker forsøger at lære at danse.

David Owe vandt programmet i 2005 sammen med sin partner Vickie Jo Ringgaard, og han var hurtig til at udnytte sejren. Kort efter udgav han for eksempel cd'en "Tomorrow".

Men idéen med at lave en cd fik hårde ord med på vejen fra musikanmelderne. Blandt andet Ekstra Bladet sablede cd'en ned.

David Owe er søn af skuespillerparret Marie Louise Coninck og Baard Owe og blev den 8. juli 2006 gift med kollegaen Marie Askehave. Han forsøger da også at pejle mod en karriere som skuespiller og holde dans og musik nede som en bibeskæftigelse.

I foråret havde han rollen som Rasmus i "Rasmus og Jamilla" på Edison Teatret, og sidste år spillede han den bærende rolle som Benny i musicalen "Midt om Natten".

David Owe er også selv klar over, at det er en balancegang at blive taget seriøst.

- Jeg er på den ene side nødt til at pleje mit image ved at afholde mig fra at lave alt for mange kommercielle ting, men på den anden side har jeg også brug for pengene. Så jeg vurderer det fra gang til gang, har han udtalt til kvindemagasinet Bazar.

(ritzau)

Dansede sig ind i publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce