Byggeri som speciale


Byggeri som speciale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viceadm. direktør Klaus Kaae, Hellerup, fylder 50 år torsdag.

Klaus Kaae er født i Odense i 1959. Han flyttede til Århus i 1962, hvor han voksede op i Risskov. I 1978 blev student fra Risskov Amtsgymnasium, hvorfra han fortsatte på Danmarks Tekniske Højskole (nu DTU) og blev civilingeniør i 1985.

Som nyuddannet civilingeniør blev han produktionsleder i det daværende Rasmussen & Schiøtz (nu NCC Construction Danmarks A/S). Her lærte han det praktiske fra grunden, og via funktioner fra landmålingsassistent til projektchef, blev Klaus Kaae specialiseret inden for byggeri.

Siden fortsatte han som projektleder og i 1993 som afdelingschef inden for NCC’s sektion for nybyggeri.

Klaus Kaae har været ansvarlig for adskillige store og komplekse byggerier: Opførelse af produktionsbygninger for Novo Nordisk A/S og udbygning af Helsingør Færgeterminal. På Frederiksberg Centret, som blev opført mellem 1994 og 1996, var Klaus Kaae chef for det konsortium, der opførte centeret. Endelig var han sagsansvarlig for NCC i det konsortium, der opførte Nykredits hovedsæde, Hotel Marriot og en p-kælder på Kalvebod Brygge i København.

I 2001 blev han i NCC for enheden Byg Øst. Herefter blev han en del af NCC Construction Danmarks direktion med udnævnelsen til koncerndirektør i 2002. I 2009 blev han viceadm. direktør.

Klaus Kaae er medlem af Dansk Byggeris bestyrelse. Han sidder derudover i bestyrelsen i BIPS, Interessentselskabet Tuborg I/S, Dansk Konstruktions- og betoninstitut A/S, Scion DTU A/S, og han er bestyrelsesformand i Foreningen Dansk Arbejdsmiljø.

Sin sparsomme fritid bruger han på at dyrke motion, cykle og spille golf. Han læser med glæde kriminalromaner, enten hjemme i Hellerup eller i ferieboligen i Provence. Han er på 20. år gift med designeren Helle Bjerg Holst. Sammen har parret sønnen Sebastian på 19 år.

Byggeri som speciale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce