Bydronning fylder 60


Bydronning fylder 60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

60 år: Tove Larsen blev kaldt en "markant madamme" og "dreven rotte", da hun i overlegen stil stjal flertallet i den nye storkommune Aabenraa foran snuden på et ellers stærkt venstre-hold.

Dengang hed året 2005 og Tove Larsen hev det forholdsmæssigt største personlige stemmetal hjem på landsplan. Med 13.105 personlige stemmer var hun hovedårsagen til, at den socialdemokratiske gruppe i Aabenraa nu sidder på 17 af de 31 mandater i byrådet. I dag fylder den "markante madamme" 60 år.

Arbejdet som borgmester har Tove Larsen plejet i 14 år, siden hun i 1994 blev borgmester i den daværende Rødekro Kommune. Udover borgmesterposten bestrider hun en lang række tillidsposter. Blandt andet som bestyrelsesmedlem i Kommunernes Landsforening, hvilket blandt medfører tillidshvervet som formand for KL's Social- og Sundhedsudvalg samt formandskabet for Kommunekemi's bestyrelse.

Derudover kommer en lang række lokale hverv i relation til borgmesterposten plus en række samarbejdsrelationer på tværs af kommune- og landegrænser. Det gælder blandt andet det nye trekantssamarbejde mellem Flensborg, Sønderborg og Aabenraa Kommuner samt Udviklingsråd Sønderjylland.

Borgmester Tove Larsen har beskæftiget sig med kommunalpolitik siden hun i 1982 blev valgt til kommunalbestyrelsen i Rødekro Kommune, hvor hun beklædte formandsposten i Socialudvalget. Inden valget til borgmester i 1994 var Tove Larsen ansat som teknisk assistent i det daværende Sønderjyllands Amt. (ritzau)

Bydronning fylder 60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce