Banken og håndbolden


Banken og håndbolden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Carsten Madsen, Strandalléen 118, Nyborg, fylder 50 år mandag.

Carsten Madsen har gennem sit organisatoriske arbejde for Nyborg GIF Håndbold, siden 2003 som formand, markeret sig med holdninger og meninger om det idrætspolitiske i Nyborg Kommune og om, hvordan håndbolden igen kan komme på dagsordenen i Nyborg.

Carsten Madsen er født og opvokset i Nyborg. Hans far, Preben Madsen, var håndboldspiller, så Carsten Madsen kom tidligt med i spillet. Hans rolle blev målmand, hvor han en overgang spillede på førsteholdet. Det var dog i tiden inden de gyldne håndbold-år, da Nyborg gjorde sig i 1. division.

Carsten Madsen blev bankuddannet og jobbet førte ham fra 1988 til Københavnsområdet, hvor han var i syv år. Her blev der også tid til håndbold, hvor Carsten Madsen var med til at spille klubben Herlev-Hjorten op i 3. division.

Sammen med hustruen Mai-Britt og parrets to døtre vendte han 1. januar 1996 tilbage til Nyborg.

I dag er Carsten Madsen ikke længere så aktiv en spiller, men desto hyppigere tilskuer, når Nyborgs hold er på banen. Og han kan glæde sig over, at begge døtre spiller håndbold.

Arbejdsmæssigt har Carsten Madsen altid været tilknyttet det pengeinstitut, der i dag hedder Dansk Bank. Han har været souschef i Ullerslev-afdelingen, og fra 1. januar 1996 var han ansat i Kerteminde, indtil han for to år siden blev erhvervsrådgiver i Danske Bank i Nyborg.

Banken og håndbolden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce