Avisens beskedne prisvinder


Avisens beskedne prisvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Man siger, at den der lever stille, lever godt, og på en måde skulle man tro, at ordsproget er spundet over Fyens Stiftstidendes redaktionssekretær Trine Vu, der søndag runder 40 år.

I hvert fald er det ofte hendes kreative hoved og stærke visuelle forståelse, der sørger for at sikre avisen nogle af de prestigefyldte designpriser, selv om hun i det daglige ikke er en person, der gør meget for at tiltrække sig opmærksomheden.

Det skal man ikke tage fejl af. Weekendavisernes indholdsmæssige sammensætning har siden 2003 for en stor del været Trines fortjeneste, ligesom hun i årene inden havde en knivskarp hånd med, når de fynske redaktioner rundt om på øen skulle redigeres og layoutes.

Trine har snart tilbragt halvdelen af sit liv på Fyn. Efter at have gjort første del af journalistuddannelsen i Århus færdig, kom hun i 1992 i praktik på Fyns Amts Avis. Da hun to år senere havde gjort uddannelsen færdig, fik hun i første omgang job på Jydske Vestkystens Tønder-redaktion, inden der var bud efter hende fra Fyens Stiftstidende, og hun flyttede til Odense og startede som redigerende.

Ordsproget passer også godt på Trine, når det kommer til det private liv.

Her bruger hun tiden sammen med sin mand og parrets to drenge på 12 og 10, som siden de var helt små har været vant til at blive pakket ned i en rygsæk og fragtet med til eksotiske himmelstrøg som Sydøstasien, Tobago og Thailand.

Familien er senest blevet udvidet med en sød lille hund, som med sit navn beviser, at man om nødvendigt godt kan brøle op, selv om man er lille. Den hedder Aslan - efter løvekongen i filmen Narnia - og det påhit skulle efter sigende også være Trines.
Trine Vu, Gert Ejton og Steen Sørensen har vundet avispriser
Trine Vu, Gert Ejton og Steen Sørensen har vundet avispriser
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Avisens beskedne prisvinder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce