Australiens popdronning


Australiens popdronning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40 år: La la la, la la la la la, la la la... med lette poptoner sang Kylie Minogue sig i 2001 igen ind i alverdens popører med hittet "Can't get you out of my head." Hun er sammen med Madonna de eneste kvindelige sangere, der har haft nummer 1 hits i både 80'erne, 90'erne og nutiden. I dag fylder Australiens popdronning 40 år.

Før Kylie cementerede sin status som sanger, var hun et kendt ansigt fra tv. Allerede som 11-årig fik Kylie Minogue sin debut som skuespiller i australske sæbeoperaer. Det store gennembrud kom i 1986, hvor hun fik rollen som mekanikeren Charlene i tv-serien "Naboerne", der herhjemme blev vist på TV3.

Hendes karakter var en af de mest elskede, og Kylie vandt flere priser i hjemlandet for sin rolle. Sideløbende med både tv- og musikkarrieren har Kylie medvirket i flere film.

Den musikalske karriere blev sat i gang med en genindspilning af nummeret "The Loco-Motion," og succesen blev fulgt op af "I should be so lucky." 10 studiealbum og et utal af hits som "Where the Wild roses grow" med Nick Cave og "Spinning around" står hun bag, mens albummet "X" er det nyeste skud på stammen. I kølvandet er endnu en verdensturné netop skudt i gang af Kylie, der er kendt for sine store flotte koncerter.

I 2005 blev hendes turné "Showgirl - the greatest hits tour" afbrudt, da Kylie fandt ud af, at hun havde brystkræft. Efter en operation i hjemlandet fik Kylie kemoterapi, og i slutningen af 2006 gjorde hun turnéen færdig. (ritzau)

Australiens popdronning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce