Anna med de grønne fingre


Anna med de grønne fingre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

80 år: Anna Jensen, Løkkehøj, Søndersø fylder 80 år onsdag.

Anna Jensen har siden 1985 boet i sit lille rækkehus. Et rækkehus, som hun gennem årene har omdannet til et sandt Eldorado, hvor både børn, svigerbørn, oldebørn og naboer altid er velkomne til en bid mad og et godt glas vin.

Huset har gennemgået store forandringer, så det til enhver tid er indrettet helt efter Anna Jensens behov for køle- og frysekapacitet, så hun kan traktere alle sine mange gæster med dejlig mad. Alderen til trods har Anna Jensen fulgt med tiden, og hun har taget den kulinariske nytænkning til sig og har indført både oliven og hvidløg i sit repertoire. Hun er dog også stadig god for en god gammeldags ribbensteg med brunede kartofler og rødkål.

Anna Jensen har "grønne fingre" og alt kan gro i hendes vindueskarm - selv planter, som andre har opgivet at holde liv i, får hun med kærlig pleje til at springe ud i fuldt flor. Hendes have er også nydeligt anlagt, men bliver mindre og mindre i takt med, at familien vokser og der skal mere plads til rundt om hendes kæmpe havegrill.

De mange anlægarbejder står Anna Jensen selv for, selv om hun i højere grad har taget rollen som sjakbajs frem for menig håndværker - den rolle overlader hun til hjælpsomme naboer eller andre, som lige kommer forbi. I hendes skur er der alt det håndværktøj, som en handyman kan ønske sig, og i hendes hoved er der idéer nok til forbedringer mange år frem i tiden.

At hun nu fylder 80 år, nægter Anna Jensen at anerkende som et argument for, at hun skal sætte sig hen med hænderne i skødet. "Lediggang er roden til alt ondt" er hendes motto, og da hun for år tilbage brækkede sin skulder, sørgede hun selv for genoptræningen - hun begyndte at strikke strømper til enhver, der havde brug for at få varmet fødder.

Åbent hus

for familie, venner og naboer i hjemmet på dagen, fra kl. 13.

Anna med de grønne fingre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce