Analyserne skal være i orden

Afdelingslæge Esther Jensen fylder 50 år onsdag.

Analyserne skal være i orden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 år: Afdelingslæge Esther Agnete Jensen, Afdeling for Biokemi, Farmakologi og Genetik (BFG), Odense Universitetshospital, fylder 50 år onsdag.

Esther Jensen blev ansat som 1. reservelæge på BFG i maj 1999. I september 2003 blev hun speciallæge i klinisk biokemi, og i december 2003 blev hun afdelingslæge.

Hun er daglig leder af Laboratorie-konsulentordningen (LKO) på Fyn, en organisation der på konsulentbasis hjælper praktiserende læger med, at deres analyseresultater er af en god kvalitet. Esther Jensen koordinerer hele LKO på Fyn med det resultat, at patienterne trygt kan stole på de analysesvar, som deres læge og personale udfører i lægepraksis.

Sammen med praksiskonsulent Per Grinsted er Esther Jensen den danske part i et skandinavisk samarbejde, der afprøver de analyser og     apparaturer, der tilbydes de praktiserende læger i Danmark, Norge og Sverige. Organisationen hedder SKUP (Skandinavisk Utprøvning af Praksisudstyr) og deres afprøvningsresultater er tilgængelige på internettet, så det er let for praktiserende læger at få viden om kvaliteten og brugervenligheden af forskelligt laboratorieudstyr.

Esther Jensen yder et stort og dygtigt arbejde for at sikre, at kvaliteten er så optimal som mulig i lægepraksis i alle de skandinaviske lande.

Endvidere er Esther Jensen, som har sin bopæl på Sjælland, valgt som fællestillidsmand for Foreningen af Yngre Læger.

Analyserne skal være i orden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce