Advokaten og musikken


Advokaten og musikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag 85

Advokat Ole Gottschau, Aldersro 4, 1. sal, lejlighed 2, Svendborg, fylder 85 år lørdag.

Ole Gottschau, der er født i København, kom straks efter afsluttet uddannelse i 1954 til det ansete advokatfirma Elmquist & Wanscher i Svendborg. Ved Elmquists død i 1962 indgik Bent Wanscher og Ole Gottschau kompagniskab, og senere fusionerede han med flere kolleger.

I de mange aktive år blev Ole Gottschau kendt som dygtig, engageret og alsidigt orienteret advokat med særlig indsigt i søfartsmæssige anliggender samt forhold vedrørende håndværk og industri.

I de yngre år var Ole Gottschau udpræget friluftsmenneske, dyrkede blandt andet volleyball, badminton på eliteplan, ridning, skiløb i norske fjelde, rosport og lystbådsejlads i Nordisk Folkebåd.

Skak, bridge og ikke mindst musik har også Gottschaus store interesse. For år tilbage var han formand for skakklubben "Tårnet" i Svendborg, og ikke mindst i Svendborg Teaterforening og Svendborg Kammermusikforening, hvor han også har været formand. Selv sagde han dengang, at en af glæderne ved at komme til Svendborg var muligheden for i en musikglad by også selv at kunne dyrke musikkens glæder. Hans personlige begejstring i musikkens verden rakte fra jazz til klassisk.

Ole Gottschaus kolleger har høstet glæde af de år, hvor han var formand for den lokale advokatforening og fra 1973 til 1981 som medlem af Advokatnævnet.

Advokaten og musikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce