90


90

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pensioneret skolebetjent Erik Nielsen, Vollsmose Allè 40 D, 1. lejl.14, Odense NØ, fylder 90 år fredag.

Erik Nielsen er født i Dalum og har boet i Odense hele sit liv. I sit aktive liv har han altid været fagligt interesseret. Han er uddannet kommis og var i 1932 med til at starte HKs ungdomsgruppe. Han blev senere formand for kolonialafdelingen og medlem af forretningsudvalget.

Fra 1945-56 arbejdede han på den daværende Dalum Papirfabrik og var de sidste fem år formand for Papirarbejdernes fagforening.

Erik Nielsen blev i 1956 ansat som skolebetjent på Højstrupskolen, og kom samme år i bestyrelsen for Skolebetjentenes Klub under den daværende fagforening DKA. Senere blev han formand for klubben og bestred denne post til han i 1980 ikke ønskede genvalg.

I samme periode var han også medlem af DKA`s bestyrelse, samt landsformand for

De Kommunale Skolebetjente.

Efter 25 års ansættelse gik han i 1981 på pension.

Politisk har Erik Nielsen altid været socialdemokrat og medlem af partiet. Han startede først som medlem af DSU og her mødte han i 1940 sin kone, som han desværre mistede for knap tre år siden.

På grund af sin hustrus sygdom flyttede parret for fire år siden på ældrecenter Øst, hvor han i hverdagen er selvhjulpen, men har stor glæde af den tryghed som personalet omgiver ham med.

Erik Nielsen er stadig åndsfrisk men udover sin daglige avis og tv samt nogle bilture rundt på Fyn, bliver det ikke til så meget mere. Erik Nielsen har foruden en datter og søn seks børnebørn og ni oldebørn, som han ofte nyder at være sammen med.

90

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce