90


90

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Else Ahrentsen, Langegade 113, Kerteminde, fylder 90 år tirsdag.

Else Ahrentsen, der stammer fra Ringe, bor i dag tæt på en af sine første arbejdspladser, nemlig Svanemøllen ved Johannes Larsen Museet, hvor hun tjente som ung.

Efter et arbejdsomt liv klarer hun sig stadig i eget hjem, og med mindre det er alt for dårligt vejr, spadserer hun hver dag en tur langs Nordstranden. Næsten hjemme igen sætter hun sig på bænken i Kildeanlægget, hvor hun nyder udsigten ud over vandet.

Hun mødte sin mand, elektriker Ahrent Ahrentsen, i Rynkeby, hvor hun stod i bagerforretning. Han var medhjælper på Rynkeby Elværk.

Parret fik tre børn, som voksede op i huset på Rynkeby Bygade, og da de var fløjet fra reden, begyndte Else Ahrentsen igen på arbejdsmarkedet. Hun gjorde rent på den lokale skole, var på gartneri og herefter i mange år medhjælper på det daværende Rynkeby Alderdomshjem.

I 1989 flyttede Else og Ahrent Ahrentsen til Langegade i Kerteminde, hvor de fik 10 gode år, inden han døde.

I dag glæder Else Ahrentsen sig over sine mange børnebørn og oldebørn. Hun læser den daglige avis og følger godt med i alt, hvad der sker omkring hende. Nogle siger lidt drilsk, at det er hendes nysgerrighed, der holder hende så frisk.

90

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce