90


90

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marie Louise Mygind Larsen, Fruelundsvej 26 A, Ringe, fylder 90 år fredag.

Marie Louise Larsen er født i Skalbjerg ved Vissenbjerg som nummer to ud af en søskendeflok på fem.

Hun drev fra 1955 sammen med sin mand Karl et landbrug i Pederstrup. Hun er en ildsjæl, mor til seks børn, havde københavnerbørn om sommeren, siden 1986 også et SOS barn, og har været dagplejemor i byen.

Hun og Karl har altid været meget gæstfri, og der har sovet mange spejdere på høloftet. Hun var aktiv i gymnastikforeningen, amatørteateret og husflidsskolen. Hun var også på arbejdsmarkedet. Efter hun fyldte 40 år, cyklede hun til Ringe for at gøre rent på Central Hotellet og på Ringe Sygehus.

Marie Louise Mygind Larsen og Karl solgte gården og flyttede til Ringe i 1992. Her var hun med til at starte hjælpearbejdet for Moder Teresa op, og hun har trods dårligt syn strikket lige til det seneste. Hun har aktivt deltaget i grupper i Selvhjælpshuset. Og så er der blevet lavet mad og spillet kort på det gamle Posthus i mange år.

De sidste to år er aktiviteterne reduceret til dagcenter to gange om ugen og en sangeftermiddag på "Tingagerhjemmet. "

Hun bliver af venner og alle de børn, hun har passet, kaldt Misse, Musse og Tantmis. Hun er mor, svigermor, mormor, farmor og oldemor til en flok på 31. Døren er åben fredag for venner og bekendte.

90

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce