90


90

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ketty Reinholdt Jensen, Oluf Bagers Gade 28 A, Odense C, fylder 90 år mandag.

Løbe - løbe - hop - hop! At lytte til Ketty Reinholdts danse- og gymnastikinstruktion kan være lige så yndefuldt, som den musik, hun i en menneskealder så charmerende har formidlet koreografien til. Utallige er de dansere, gymnaster og instruktører, som har trænet de svære trin og bevægelser under hendes kyndige vejledning, og som samtidig har fået en god, musisk oplevelse uden at miste kontrollen.

Musik og bevægelse har i det hele taget vævet sig som et broderi i glade farver gennem fødselarens liv, siden hun som purung blev uddannet på Statens Gymnastik Institut og omtrent samtidig under sin fars indflydelse tog de første trin ind til den levende formidling af danske folkedanse, som hendes instruktørgerning på dette felt må siges at være. Det var også i den regi, hun mødte sit livs spillemand Poul, sammen med hvem hun har holdt så mange kurser rundt om i landet.

Dansetempoet er selvsagt blevet lidt mere adstadigt med tiden; men Ketty Reinholdt kan stadig overtales til at lede en rask lancier. Stemmen er endnu varm og levende. Hendes befriende latter ikke at forglemme.

Fødselaren er hjemme på dagen på adressen Oluf Bagers Gade 28 A, lejlighed 13, Odense C.

90

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce