90-årig bag 1400 sange


90-årig bag 1400 sange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

90 år: Sigrid K. Larsen, Vestervangen 125, Vester Skerninge, der fylder 90 år lørdag, har livet igennem haft nogenlunde lige så svært ved at holde sine hænder i ro som ved at sige nej, hvis der kunne gøres en hjælpeindsats her eller dér.

Omkring 1400 festlige og rammende lejlighedssange ved diverse familiebegivenheder har hun skrevet i årenes løb, men det er faktisk kun en lille del af hendes næsten utrolige foretagsomhed livet igennem.

Sigrid Larsen er født og opvokset på en landbrugsejendom i Åstrup og kom tidligt ud at tjene, selv om hun i de unge år hellere ville have læst til lærer. I stedet drev hun i 30 år sammen med sin mand, Christian Larsen, en tyrestation tæt ved det sted, hvor hun nu bor, efter at adressen tidligere i en lang årrække var på Faaborgvej.

Sigrid Larsen, der livet igennem har været meget fodboldinteresseret, har også altid været glad for at læse, og hendes samfundsviden er stor. Efter at hun var fyldt 60 år, tog hun statskontrolleret 10. klasse-eksamen i dansk og matematik.

Interessen for fortiden er udpræget, og Sigrid Larsens har ved slægtsforskning ført sine aner tilbage til midten af 1700-tallet.

Uden for hjemmet har hun bl.a. været formand for menighedsrådet og for den daværende Røde Kors-afdeling i Egebjerg Kommune.

Her gjorde hun især en stor indsats i det såkaldte "nørklearbejde", og den hjælpeindsats med varmt og dejligt tøj til nødlidende kommer i form af hendes fine strikkearbejder stadig organisationerne Mother Teresa og Projekt Øst til gavn. Et svækket syn har nemlig ikke kunnet bremse strikkepindene, der er i funktion året rundt.

Sigrid Larsen har også været formand for den daværende husholdningsforening i V. Skerninge og for Fynskredsen. Efter 50 års medlemsskab udnævntes hun meget fortjent til æresmedlem.

Sigrid Larsens livsglæde og smittende humør passer godt sammen med hendes interesse for musik og sang - allerede inden konfirmationen var hun så velbevandret i tonernes verden, at hun spillede orgel til gudstjenesten i kirken, og glæden ved musikken er usvækket.

90-årig bag 1400 sange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce