80


80

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere skibsinspektør, kaptajn Carl Johan Kroman Petersen, Altmühlweg 8, Hamburg, tidligere Marstal, fylder 80 år fredag.

Carl Johan Kroman Petersen, der er født og opvokset i Marstal, kom straks som ung til søs og tog efterfølgende sine nautiske eksaminer på Marstal Navigationsskole.

Siden fulgte en lang og glorværdig karriere i rederiet A. P. Møller, først som styrmand, siden som skibsfører og de sidste mange år af sin aktive arbejdsperiode som skibsinspektør med arbejdsopgaver over hele verden, specielt Fjernøsten.

Mens han endnu boede i Danmark, havde han i flere år bolig i både Karlslunde og Marstal. Da han for alvor flyttede til Marstal, blev det til store arbejdsopgaver både for det daværende Kommanditfærgeselskab "Marstalfærgen", hvor han har været initiativrig formand, senere menigt medlem af bestyrelsen. Hans erfaringer blev der lyttet til, også ved forhandlingerne om etablering af det ærøske færgetrafikselskab.

Også som medlem af byrådet, hvortil han valgtes på upolitisk liste, blev der gennem fire år lyttet til hans velovervejede meninger.

I de senere år har han haft fast bopæl i Hamburg.

80

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce