80


80

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pensioneret brandinspektør Hardy Kristensen, Rømerparkien 19, Svendborg, fylder 80 år søndag.

Hardy Kristensen tog som ung realeksamen ved Byskolen i Svendborg og kom i revisorlære. Efter en tid som bogholder hos Lehmann i Ringe blev han i 1949 assistent på stadsingeniørens kontor i Svendborg, senere på vejassistentens kontor og derefter på kæmnerkontoret.

Han nåede også at virke på ejendomsbeskatningskontoret, inden han vendte tilbage til stadsingeniøren, og i 1986 blev han leder af Civilforsvaret i Svendborg. Forinden havde han gennem 18 år tjent Hjemmeværnet med tilknytning til Stabskompagniet, bl.a. som efterretningsofficer.

Da han ved årsskiftet 1976-77 skiftede fra civilforsvarsleder og tiltrådte som brandinspektør i Svendborg, blev der i bogstaveligste forstand tale om en ilddåb: Nytårsaften måtte han med få timers mellemrum rykke ud til hele tre brande.

I mange år var Hardy Kristensen tidligere medlem af Svendborg Amatør Sejlklub, hvor han foruden mange gode sejlture i den båd, der nu er solgt, ofte var manden, der underholdt med fine lysbilled- og videoarrangementer i tilknytning til fortællinger om sine mange rejser. I dag tager han mere på opdagelses-rejser via den hjemlige computer.

80

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce