80


80

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hans Peter Hansen, Spangevej 10, Haarby, fylder 80 år fredag.

Hans Peter Hansen blev færdig med sin agronomuddannelse i 1952. Efter fire forskellige stillinger den sidste hos Patriotisk Selskab i Odense, kom han i 1956 til Bondestandens Landboforening i Haarby som økonomikonsulent.

Det skulle vise sig, at hans ansættelse her blev et vældigt aktiv for Bondestandens Landboforening og dens medlemmer. Det blev her Hans Peter Hansen kom til at udøve sin mandomsgerning, og han blev hurtig kendt for sin store faglige dygtighed og sit rolige gemyt, som skabte stor respekt om hans person både blandt medlemmer og personale.

Når H.P. som han i daglig tale blev kaldt, havde sagt noget, kunne man roligt stole på , at det var rigtigt. Det skabte et godt arbejdsklima i foreningen, og H.P. har derfor sin store andel i sammen med det øvrige personale, den gode rådgivning, som foreningen i mange år har kunnet yde sine medlemmer.

I 1988 fusionerede foreningen med Faaborg og Landøkonomisk Selskab i Ringe og flyttede derfor sammen i et nyt kontorhus Agrogaarden i Ringe. Også her øvede H. P. en stor indsats ,så fusionen kom godt fra start. Derforkunne han med god samvittighed gå på pension i 1991 efter 35 års dygtigt og samvittighedsfuldt arbejde i samme forening.

Hans Peter Hansen er stadig meget aktiv, og har holdt flere edb-kurser for pensionister i Haarby. I 2004 påtog han sig også sekretær og kassererposten i Agrogaardens Seniorklub til stor gavn og glæde for dens medlemmer,

80

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce