80


80

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Civiløkonom Henning Diget, Langemarken 4, Ulbølle, fylder 80 år tirsdag.

Henning Diget, der er født i Skive, lærte som ung revisorfaget i sin fødeby. Efter et år i marinen fik han i 1949 arbejde i København, hvor han var i 11 år. Samtidig læste han på Handelshøjskolen og fik diplom som civiløkonom i regnskabsvæsen.

I otte år var Henning Diget administrerende direktør for DAMAS i V. Åby, men besluttede så i 1968 at åbne eget revisorfirma med sin hustru, Sonja, som eneste medarbejder.

Lokalsamfundets trivsel og udvikling har altid haft Henning Digets store interesse. Det førte ham ind i lokalpolitik, og fra 1978 repræsenterede han Det Konservative Folkeparti i Egebjerg Kommunalbestyrelse, i flere år som formand for kulturudvalget og med særlig interesse for skolevæsenets udvikling.

I flere år har han været formand for forbundsstyrelsen for den fælleskommunale pædagogisk-psykologiske rådgivning for skoleelever i Faaborg, Broby, Ærøskøbing, Marstal og Egebjerg kommuner.

Som daværende medlem af Junior Chamber var Henning Diget i slutningen af 1960'erne med til at starte golfbanen i Sørup ved Svendborg, hvor han selv har tilbragt utallige gode timer. Det samme gælder i Sct. Jørgens Rotary i Svendborg, og i Ulbølle har han været medlem af menighedsrådet.

80

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce