80


80

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Poul Christensen, Hvidkildevænget 15, Odense M, fylder 80 år torsdag.

Poul Christensen er vel nok mest kendt i sportens verden hvor han har opnået fornemme resultater som fodbold-, badminton- og tennisspiller.

Han er sjællænder, født i Høng, og her uddannet som maskinarbejder på Vilh. Pedersens Maskinfabrik.

Som 10-årig begyndte han at dyrke fodboldspillets glæder i den lokale klub, og han var siden med til at spille dens førstehold op i Serie 1. Tillige var han en talentfuld badmintonspiller, og det blev til flere sjællandske mesterskaber både som junior- og som ynglingespiller.

Da Poul Christensen i 1950 kom til Odense valgte han at dyrke badminton i OBK samt fodbold og tennis i OB. Som OBK'er blev det til ikke færre end 24 fynske mesterskaber heraf 10 i single, og for OB spillede han 248 divisionskampe, en årrække som anfører.

Tillige opnåede han en B-landskamp samt syv unionskampe. Det var ikke uden grund at han blev kaldt 'Jernmanden', da han havde en kanonkondition og konkurrerede i flere idrætsgrene på samme weekend.

Med tennisketsjeren har han blandt andet vundet to fynske singlemesterskaber. Det var derfor ikke ufortjent at han i 1961 af Fyens Stiftstidende blev kåret til 'Årets Sportsmand'.

Poul Christensen var i 39 år ansat på Haustrups Fabrikker hvortil han kom i 1954 og i 1957 blev værkfører.

Poul Christensen holder på dagen åbent hus i hjemmet kl.16-19.

80

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce