80


80

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pensioneret arrestforvarer Erik Elmer Brandt, Bontvedvej 12, Svendborg, fylder 80 år onsdag.

Erik E. Brandt er født og opvokset i Svendborg, hvor han som ung blev uddannet som møbelsnedker hos Nygaard Nielsen i Kyseborgstræde.

Efter kort tid ved den daværende Nordisk Karosserifabrik i Gl. Hestehave kom han i 1955 til fængselsvæsenet og arbejdede i Nyborg Statsfængsel, Vestre Fængsel, Herstedvester og Vridsløselille, inden han sluttede sin karriere som arrestforvarer i Svendborg fra 1981, hvor han blev udpeget til den ansvarsfulde post blandt 30 ansøgere.

Erik E. Brandt, der gik på pension i 1989, varetog sin gerning med megen medmenneskelig forståelse og et hyggeligt lune, og begge dele var påskønnet både inden- og udenfor arrestens mure. Hans store pædagogiske evner og gode praktiske håndelag, der også var baseret på lederuddannelse på Teknologisk Institut, blev rig ballast i det daglige arbejde.

Privat har Erik Brandt i mange år haft glæde af medlemsskabet i flere foreninger, blandt andet Børnehjælpsdagens bestyrelse, den lille forsvarsbroderforening, Serapionordenen og Svendborg Borgerlige Skyttelaug.

80

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce