75


75

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere afdelingsleder Knud Simonsen, Wiggers Park 20, Svendborg, fylder 75 år torsdag.

Knud Simonsen, der er fra Vendsyssel, kom i 1954 til Svendborg, som han lærte at kende i tiden som marinesoldat. Efter militærtiden fik han job ved FDB og fik i Svendborg fordelt over 11 år fire arbejdssteder: Den daværende brugs på Strynøvej, i Bagergade, på Mølmarksvej og Glarmestervej.

Så gik turen til Odense, hvor han i 1965 blev afdelingsleder, først i butikken på Sdr. Boulevard, siden Vesterbro, så Bolbro, Vollsmose og i fire år på Skibhusvej.

Da Knud Simonsen vendte tilbage til Svendborg, var han i seks år i forsyningsafdelingen for materialer på det daværende Svendborg Værft.

I mange år har kolonihaven på "Solbakken" været den store fritidsinteresse. I 23 år har han været formand for denne kolonihaveforening, og da han trådte tilbage for få år siden, sagde havefolket ham tak ved at udnævne ham til æresmedlem.

Knud Simonsen har også gjort en mangeårig indsats i kolonihaveforbundets forretningsudvalg, i hovedbestyrelse og i Fyns-regionen.

Også i lokalområdet nyder Knud Simonsen stor popularitet, ikke mindst i hygge- og bingoklubben i Wiggers Park. Her har han syv år været formand.

75

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce