75


75

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gårdejer, tidligere borgmester Helge Larsen, Haveskovvej 1, Fodslette på Sydlangeland, fylder 75 år lørdag.

Helge Larsen, der er søn fra gården Carlseje i Haugbølle, lærte landbruget hos sin far, senere en tid på en gård i Botofte.

Efter soldatertiden var han igen på Carlseje, til han i 1961 sammen med sin hustru, Birgit, overtog hendes morbrors landbrug, Møllebjerggård, Fodslette. Her blev han især kendt for de mange år med jerseykvæg.

Udadtil har han politisk arbejdet for Venstre, som han i en snes år repræsenterede i kommunalbestyrelsen, i to perioder og frem til 1994 som borgmester. For sit arbejde udnævntes han i 2002 til partiforeningens æresmedlem.

Helge Larsen var i sin tid medstifter af Langelands Landboungdom. Han har været næstformand i Langelands landøkonomiske Forening og i bestyrelsen for FAF, Langelands Elforsyning, Humble Mejeri og siden 1992 også for Svendborg Avis A/S­, der blandt andet udgiver Fyns Amts Avis. Her kom han i 1999 også med i forretningsudvalget.

Helge Larsen var blandt initiativtagerne til oprettelse af Humble Boldklubs Venner og har også været medlem af skolekommission og skolenævn.

75

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce