75


75

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pensioneret specialarbejder Palle Dyrehøj, Nyborgvej 408, Skårup, fylder 75 år tirsdag.

Palle Dyrehøj er fra Aså i Vendsyssel, og da hans far døde tidligt, flyttede hans mor til Lundeborg. Selv boede han en tid hos sine jyske bedsteforældre men flyttede så under krigen til moderen i Lundeborg.

I flere år arbejdede han på Svendborg Fjerkræslagteri, men da det lukkede, fulgte 18 gode år på virksomheden Contex i Svendborg, hvor han specialiserede sig i dreje- og fræsearbejde ved metaldrejebænken. Da hans hustru Hermas helbred begyndte at svigte, valgte han at gå på førtidspension.

Palle Dyrehøj, der også har gjort en god indsats i hjemmeværnet, er ikke mindst kendt i svømmekredse. I en meget lang årrække har han som svømmeinstruktør i Skårup Ny Gymnastikforening lært mange hundrede børn og voksne at svømme, og han underviser stadig børn i at begå sig i det våde element, nu i Bøstrup på Langeland.

Palle Dyrehøj har i mange år også været formand for Skårup Idrætsforenings svømmeafdeliing, senere en tid for svømmeklubben "Søløven", som han tog initiativ til stiftelse af.

Palle Dyrehøjs hustru, Herma, fylder 70 år 22. november, og ægtefællerne markerer de to mærkedage ved et åbent hus-arrangement i Skårup Pensionisthus lørdag den 27. september.

75

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce